Roosa

Kauneutta luonnollisista tuotteista

Kasvojen meikin ja ihonhoidon toivotaan usein olevan mahdollisimman luonnollisen näköistä. Monet saattavat vierastaa esimerkiksi tekoripsiä tai huulten täyttöaineita, jotka helposti saavat kasvoille epäluonnollisen vaikutelman. Arkimeikki yritetään usein pitää hillittynä, tai sitten meikkaamiseen ja ihonhoitoon ei välttämättä vain ole tarpeeksi aikaa hektisessä arjessa. Arkena on mukava näyttää huolitellulta, mutta ei korostetun laitetulta.

Myös kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteiden valmistajat ovat havahtuneet luonnollisuuden toiveeseen. Monelle on tullut tutuksi viime aikoina suureen suosioon noussut tanskalainen hiustenhoitotuotteisiin panostava yritys HairLust, joka keskittyy tuotteissaan sekä luonnollisuuteen että vegaanisuuteen. Tuotteiden saamaa suosiota ei voi ihmetellä, sillä niille on käyttäjien keskuudessa ollut suurta tarvetta.

Sen lisäksi että kosmetiikkavalmistajat ovat tuotteissaan alkaneet enemmän ja enemmän panostaa luonnonmukaisuuteen, luonnon antimia voi käyttää myös esimerkiksi valmistamalla itse kasvonaamioita. Monille voikin olla tuttu tieto, että esimerkiksi öliiviöljy, hunaja ja jugurtti vaikuttavat positiivisesti ihoon esimerkiksi pehmentäen ja kuorien. Mutta tiesitkö, että myös esimerkiksi banaania ja kananmunaa voi käyttää kasvojen ihon hoitoon?

Ripsiseerumit

Esimerkiksi kauniit ja tuuheat ripset ovat monen naisen unelma. Vaikka silmiä ja niiden meikkiä voi korostaa esimerkiksi silmien rajauskynällä tai luomivärillä, ripset ovat suuressa osassa silmämeikkiä. Samalla moni kuitenkin toivoo, että silmämeikki ja etenkin ripset näyttäisivät luonnollisen kauniilta. Yksi hyvä ratkaisu tähän voi olla ripsiseerumi. Ripsiseerumit auttavat oman ripsen vahvistamisessa ja tuuheuttamisessa, eivätkä vahingoita ripsiä kuten esimerkiksi tekoripset saattavat tehdä.

Ripsiseerumit voidaan jakaa kolmeen: peptidi-, vitamiini- tai prostaglandiinipohjainen. Vitamiinipohjaiset eivät yleensä aiheuta sivuoireita (kuten silmäluomien tummuminen). Paras onkin sekä peptidi- että vitamiinipohjainen ripsiseerumi, ja testivoittajaksi blogitekstissä onkin valittu molempia sisältävä Hairlust Eyelash Enhancing Serum -seerumi.

Itsensä hyväksyminen

Ihon ja hiusten hyvinvointiin voi toki vaikuttaa arjessaan monella muullakin tapaa. Esimerkiksi runsas veden juonti ja roskaruuan välttäminen vaikuttavat paitsi kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointiin, myös suoraan ihoon. Iho tarvitsee kosteutusta, joten paitsi juomalla tarpeeksi vettä, myös omalle ihotyypille sopivat kosteusvoiteet tai päivä- ja yövoiteet ovat hyvä lisä.

Monet, joille luonnollisuus on tärkeää ihonhoidossa, suosivat esimerkiksi kasvojoogaa. Kasvojen lihasten vahvistaminen vaikuttaa myös siihen, että kasvojen iho vaikuttaa kimmoisammalta. Kasvojooga on myös huomattavan paljon luonnollisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi kasvojenkohotusleikkaukset. Markkinoilla on myös myynnissä muutamia tuotteita, jotka auttavat kasvolihasten vahvistamisessa kasvojumppaliikkeillä.

Tärkeää on myös hyväksyä itsensä – on turhaa yrittää muokata itsestään epäluonnollisen nuorekkaan tai viehättävän näköistä. Jokaisella on ihossaan, hiuksissaan tai kehossaan ongelmakohtia, ja kehot ovat luonnostaan erilaisia ja yksilöllisiä. Jokainen myös muuttuu vanhetessaan – rypyt lisääntyvät, iho menettää luontaista kimmoisuuttaan, keho vanhenee. Vaikka onkin täysin hyväksyttävää ja normaalia tehdä itsestään huolitellun näköinen, ei kannata liikaa taistella vanhenemista tai omia virheitään vastaan. Parhaan lopputuloksen saa hyväksymällä itsensä sellaisena kuin on.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat