Sari Multanen, 52, ei halua pukeutua tylsästi: ”Iän myötä olen tullut yhä rohkeammaksi”

Sari käyttää petrolinväristä pliseerattua hametta sekä juhlissa että arkena. Pinkki neule tuo asuun sähäkkyyttä.

Sari Multanen yhdistää ajattomia klassikoita ja edullisempia muotivaatteita. Kunhan asussa vain on jujua!Lue koko juttu

Sari Multanen, 52, ei halua pukeutua tylsästi: ”Iän myötä olen tullut yhä rohkeammaksi”

Kommentit (2)

itä-helsingin lähiöstä

Olet tyylikäs ja kaunis.Pukeutumista,tai sisustamista säätelee paljon taloudelinenkin asema.Kuin ympäristö missä liikuu,mitä harrataa.Itse ulkoilen paljon 68v päivitäin..Sällä kuin säällä läpi vuoden aikojemme.Hitaasti ja hartaasti.Eli nyt pakkasella lämin parkatakki,toppahousut ja ihanat Kuomat.Ei mitenkään naiselisesti.mutta vaateet tuntuvat hyviltä pääläni.Juuri jokunen päivä sitten katu: " puketuja eläkeläis nainen,katso minu jalkineet maksoivat 70e.Sanoin kuule hinalla ei merkitystä,kunhan on hyvät jalassa.Ei vähempää Kuomani maksanut 70e.mutta minunn tarpeisini ja jalkaan hyvät.

Voi aikoja voi tapoja

Kivasti juu pukeutuu, kuten mone muukin, jolla kroppa ja varallisuus sen sallivat. Minusta kohta eläkkeelle jäävän naisen pitäisi antaa pukeutua kuten haluaa. Ilman, että toimiston nuoremmat naiset huomauttelevat, että on liikaa mustaa ja tummaa. No katsokoon muualle. Minusta osoittaa käytöstapojen ja vanhempien kunnioituksen puutetta tällainen kommentointi! Joku nuorempi tykkäsi oranssista, joka on minusta karmein väri, mitä voi olla. 70-luvun sisustuksessahan sitä esiintyi, kera limenvihreän - toinen kammottava väri - minusta. Mutta jos joku haluaa verhoutua limeen ja oranssiin, ei se ole minulta pois enkä todellakaan mene valittamaan siitä asianomaiselle. Isoja kokoja saa muuten useimmiten tummina, toki ostaisin vaikka sinisiä, jos niitä olisi. Aina ei vaan ole ja nettikaupan armoilla isokokoiset ainakin täällä maaseutukaupungeissa olemme. Ja eläke ei todellakaan riitä monia satoja maksaviin vaatteisiin. Ja mihin niitä edes tarvitsisi? Jo töissäoloaikana  meitä lähinnä nauratti "toimistopukeutumisen" hinnat, siis ne, joita lehdissä aina esiteltiin. Olisivat joskus tulleet paikan päälle, tutkimaan mitä niillä toimistontyttöjen palkoilla oikein saa. 

Ennen Kodin Kuvalehti oli enemmän "jalat maassa", nyt vissiin pakko kilpailla julkkisjutuilla. Muuten monet julkkiksethan tuntuvat olevan ulosottokierteessäkin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat