Leila, 72, on työskennellyt Dannyn sihteerinä 55 vuotta: ”Välillämme on paljon rakkautta, sisarellista rakkautta”

”En ole koskaan puuttunut Dannyn rakkauselämään. Paitsi jos mielipidettäni on kysytty. On sitä joskus kysytty”, Leila sanoo.

Leila Salmelainen ja Danny ovat työpari ja sydänystäviä, kaikkea mitä kaksi ihmistä toisilleen olla voi. Paitsi rakastettuja. Kummankin suuri rakkaus on ollut joku muu. ”Jos olisin ollut Dannyyn rakastunut, en olisi nyt tässä.”Lue koko juttu

Leila, 72, on työskennellyt Dannyn sihteerinä 55 vuotta: ”Välillämme on paljon rakkautta, sisarellista rakkautta”

Kommentit (8)

Vierailija

Voi miten lämminhenkinen kirjoitus ihan sen sisällön vuoksi. Arvokas, pitkä ystävyys koskettaa.

  • ylös 18
  • alas 4
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miksi Peter kirjoitti että joutui sinua lohduttamaan kun sinä näit Armin mensvärk yöksi Dannyn huoneeseen.661

Vierailija

Anteeksi minun puhelin kääntää ruotsiksi sanoja Peter on.Pepe mensvärk on menevän Pyydän anteeksi

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Anteeksi minun puhelin kääntää ruotsiksi sanoja Peter on.Pepe mensvärk on menevän Pyydän anteeksi
Etelä- Amerikassa ja Usa:ssa kaikki Jose ovat lempinimeltä Pepe!Kaunisti nainen kirjotti työnantajastaan.Eihän pomo ja työntekijä rakaus kuulukaan yhteen!Joten ei mustasukaisuutta.Aina on hienoa kun pomon ja työntekijän välit hyvät ja lämpimät.Itse olin Kirka fani! Joten Dannyä en koskaan nähnyt suurena en komeana.En edelekään!Kaikilla saa olla makunsa ja kuulukin saada olla.Yksi tykää Danny toinen Kirka jne.

Vierailija

En ymmärrä, miksi Dannyn sihteeri haluaa itsepintaisesti kieltää olleensa rakkaussuhteessa Dannyn kanssa. Onhan se tullut esille monessa muussa yhteydessä kuitenkin.

Vierailija

Venäjä hyökkää Suomeen muulla kuin ohjuksilla.

Laakson sairaalan toiminta Helsingissä on taas törkeää, erittäin törkeää Eräs kaverini sairastui masennukseen ja sressihäiriöön. Hän on terve muuten. Laakson sairaala kirjoittaa psykoosipaperit hänelle. No hän on riitaantunut työnjohtajan kanssa jolla sattuu olemaan yhteyksiä psykiatreihin...niinpä mitä siitä seuraa, työnjohtaja yrittää välttää syrjintä ja muut kisaamissyytteet psykoosidiagnoosilla. Kaverinillani on vaikea diabetes mutta Laakson sairaalan psykiatri määrää hänelle Latudaa. Latuda on psykoosilääke eikä mielialalääke. Kaikenlisäksi Latudan antaminen diabeetikolle on kielletty. Psykiatri Helga Mannerströn on täysin tietoinen siitä, että Latudaa ei saa määrätä diabeetikolle. Hän tekee tietoisesti valtavan virheen. Mikä Mannerströmin motiivi on määrätä kielletty lääke potilaalleen. Hän teki valituksen Laakson sairaalan ylilääkärille Aija Vanhaselle, joka ei näköjään puuttunut asiaan.. Terveydelle vaarallista Latudaa tyrkytetään hänelle edelleen. Lisäksi häntä uhataan pakkohoidolla, mikäli hän ei syö lääkettään. Tämä on Suomalaisen Psykiatrian tila tänä päivänä. Mistä syystä näin tapahtuu. Mannerströmillä on muuten vasemmistolainen profiili ainakin Googlausten perusteella. Kaverini taas vihaa vasemmistolaisia tänä päivänä. Vaikuttaneekohan myös tämä näihin lääkemääräyksiin. Näin Helsingissä. Täällä ovat viidakon lait voimassa.

Mitä, jos tuo mies tekee sairaalassa tai kotonaan "lääkeitsemurhan" onkohan sellainen ennakoitavissa. Vyyhteen kuuluu myös Mehiläisen psykiatri Taneli Haavisto. Hän on työskennellyt myös Terveystalossa. 

Myös Venäjän toiminnasta ja heidän kollaboraattoreistaan tietoisena olevia tuhotaan psykiatrian avulla. Taneli Haavisto on yksi, joka tähän osallistuu.. Hänen eteensä tuodaan joku henkilö, joka on tietoinen näistä asioista ja hänelle kirjoitetaan agressiivisen hullun paperit, Tämän jälkeen alkaa vahva pakkolääkitys jolla terve mies ajetaan hautaan..

Huumeet ovat yksi keino jolla Venäjäkollaboraattorit ajavat ihmisiä psykiatrin pakeille. Näitä huumeita saa tietämättään elimistöönsä vaikka kyläilykäynmneillä tarjoilun yhteydessä. Silloin, kun olet hyvän emännän luona, joka loukkaantuu mikäli et huoli tarjoiluja voit uumoilla, että olet Venäjämielistäjän luona ja kohta voi tulla happosadetta päähän. Suhtatutumisestasi sitten riippuu mitä sinulle huupöhnässsä tehdään.

Jos osoittaudut yhtesitoiminta vastaiseksi voit saada elimistöösi aineita joilla hermosi poltetaan ja päädyt psykjiatrille loppukäsittelyyn jossa strssi ja masennusreaktiotasi hoidetaan psykoosina ja sinut surmataan vahvoilla psykoosilääkkeillä..

Vierailija

Helsingissä tällaisia naamioidaan joskus uskonnolliseksi siveellisyyskasvatukseksi. Jos joku huomaa vaikka ihan työpaikallakin olenvan huumatussa tilassa hänelle selitetään kyseessä olevan vaikka sielun peseminen. Sielu muka pestään aineilla. Jossain vaiheessa mukaan tulee Venäjämielistämiskasvatus- Mikäli kasvatus ei mene perille aletaan aiheuttamaan hermoromahdusta joillain myrkyiillä jotka johtavat masennukseen ja stressiin ja siitä edelleen psykiatrille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat