Lukijan kirje: ”En pysty olemaan tasaveroinen avioliitossani”

”Arjessa kaikki menee sujuvasti, kun pysyn hieman taka-alalla enkä ole päätöksentekijänä”, lukijamme kirjoittaa avioliitostaan.Lue koko juttu

Lukijan kirje: ”En pysty olemaan tasaveroinen avioliitossani”

Kommentit (6)

Vierailija

Kuten sanoit, minuus kateissa? Miksi tarvit hyväksyntää valinnoillesi, tekemillesi? Oletko taloudellisesti riippuvainen miehestä?

  • ylös 16
  • alas 0
Vierailija

Kovin on tuttu ongelma. Ratkaisin asian siten, että miehellä on nyt omakin pieni asunto jossa viettää aikaa. Sujuu paremmin kun ollaan yhdessä vain viikonloppuisin. Kumpikin saa elää omaa elämäänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tia.a.67v.

 Ei kaikki kohdalla avioliitossa,jos toinen puoliso halitsee asiat ja tilanteet.Miksi et nosta Kissaa pöydälle? Olet ainut kertainen ihminen,kuin me kaikki muutkin ihmiset! Opi rakastamaan myös itseäsi,sen jälkeen vasta pystyt rakastamaan muita!Netti ei pitäisi edes kysy neuvoa.Vaan tilata aika avioliitto neuvola! niitä on ilmasia,Haku konelesi vain haku paikasta missä asutte! Ei aviolitto tai parisuhde ole toinen hallitsee ja toinen alituu!Taloudelisista syistä ei kannata olla suhde tai lasten takia.Missä voidaan pahoin salaa!Minulla on 2 aikuista lasta jo 44v ja 47v. Vanhiman lapsen isä höyrähti helluntalais uskoon.Jätti minut kun en seurakunta liittynyt! Nuoriman lapseni isä rakasti enemän kossupulloa kuin minua ja lapsia,jätin hänet.Hän on jo kuollut!Työlläni elätin perheeni.Ei nahkasohvia,ei aitoja mattoja.Ei arabian astioita.ei kesäloma matkoja.Ei risteilyjä ,ravintoloita ymm.Saatika kapaajaa.mikä se on? mutta oli koti jossa ei jeesus halinut tai kuningas alko! Mitään en kadu.Teinkö elämä oikein tai väärin? Olen elänyt ja minun elämäni on kuin kirjava matto.Enemän mustia lankoja,joskin paljon kirkasta väriä.Olen elänyt,kiitolinen nyt monesta yksin yksinäisenä orona aika ja sinuttu monesta monesta asiasta. Uskon myös kristin uskon sanoma,rivi uskovaisena.

N-sana

Voisiko miehessäsi olla narsistisia piirteitä? Jos kaikki on kunnossa, tasa-arvoisessa avioliitossa kunnioitetaan puolison tahtoa ja annetaan hänelle mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

Narsistista löytyy mielenkiintoista kirjallisuutta. Voin suositella mm Jenni Kiviniemen Hyvästit narsistille - tervetuloa oma elämä.

Älä anna mennä tilanteen niin pitkälle kuin läheiseni, jota yritin auttaa. Hänen puolisonsa on kieltänyt häneltä kaiken oman. Hänellä ei ole ystäviä, ei harrastuksia, ei omaa tahtoa. Välit lapsiinkin ja lapsenlapsien ovat huonot narsistin takia, mutta läheiseni silmät eivät vain aukea. Ja mitä enemmän ikää on tullut, tilanne on muuttunut pahemmaksi.

  • ylös 10
  • alas 0
Vierailija

tia.a.67v. kirjoitti:
Vanhiman lapsen isä höyrähti helluntalais uskoon.Jätti minut kun en seurakunta liittynyt!

Jos ei ole mitään muita syitä kuin tuo vaimon kieltäytymimen liittymästä seurakuntaan, niin tuo mies on jättäessään vaimonsa toiminut Raamatun ohjeen vastaisesti ja näin teollaan kieltänyt niin 'helluntailaisen' kuin muunkinlaisen raamatullisen kristillisen uskon.

Yksin jäänyt

Kun puoliso hylkää uskonnon, sairauden tai pullon takia, on se peiliin katsomisen paikka.
Rakkaus on tipotiessään, jos sitä on koskaan ollutkaan!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat