Vierailija

Hei, olemme tutkimusryhmä Åbo Akademi-yliopiston psykologian oppiaineesta ja kutsumme sinut osallistumaan lyhyeen tutkimukseemme.

Tutkimuksessa selvitetään, miten ihmisten ajatukset muiden seksuaalisuudesta ja seksuaalisesta käyttäytymisestä riippuvat ihmisten kulttuurisesta taustasta ja syntyperämaasta.

Osallistuminen on vapaaehtoista, luottamuksellista ja nimetöntä.

Voit saada lisätietoa ja osallistua tutkimukseen seuraavan linkin kautta:
https://www.surveyanalytics.com/t/AEqd4ZOdT7

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Minulla on vähemistökultuurista ystäviä . Heidän avioliitot päättä suku. Ovat täysin tietämättömiä seksualisuus ymm. He saavat kyllä täällä otta naisen,kuin naisen.Täytäkseen omat tarpeensa seksuaalisesti. He luulevat jos heitä katsoo silmiin ja hymyilee heille,on tarkoitus seksiä.Kyllä Suomi 2021.Sukujen valitsemat puolisot on kaikki,niistä ei erota.Pyhä Liitto on vahvempi kuin maistraatin tai kirkolinen meidän vihkiminen.Vaikka vähemistökultuuri täällä syntynyt.Puoliso katsotaan oma lähtömaa ja aikanaan liito solmitaan.Vaimo perhesiten Suomi. Tytöt naiset sama asia.mutta ei tällä seksi kokemusta.On oltava puhdas neitsyt suvun miehelle,jonka suku valinut. Vuosisatoja vanha perinen ,sitä ei rikota! Heillä on aformismi: Rakastettu on kaikki-rakastaja pelkkä huntu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat