Siirapilla makeutettu perunamuusilaatikko

Siirapilla makeutettu perunalaatikko

Ainekset:

Mummon muusi -jauheesta tai Mummon Mielihyvä -perunahiutaleista valmistettua muusia (noin 1200 g). Muusin voit valmistaa itse tavallisen tapaan myös kokonaisista perunoista.

4 rkl siirappia

noin 5 dl kermamaitoa

muskottipähkinää

Valmistus:
Valmista itse perunamuusi tavalliseen tapaan tai pakkauksen ohjeen mukaan valmiista muusiaineksista. Lisää kermamaito, raastettu muskottipähkinä ja siirappi. Kaada notkeahko puuromainen seos voideltuun uunivuokaan (ei kovin täyteen). Lisää pinnalle voinokareita ja kypsennä nopeasti uunissa 160-170 asteessa noin 1,5 tuntia. Suositeltavampaa on kypsentää aluksi noin 200 asteisessa uunissa. Kun pinta saa väriä, niin jatka kypsentämistä 130-140 asteisessa uunissa hitaasti noin 3 tuntia.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat