Maarit Hurmerinta, 67: ”Intohimo on tärkeää – edes pitkän suhteen ei kuulu olla haalean maidon lämpöinen”

”Siinä ohikiitävässä hetkessä ehdin tajuta ihmeellisen paljon. Ymmärsin, että elämäni muuttuu nyt”, Maarit Hurmerinta muistelee ensikohtaamista Sami Hurmerinnan kanssa.

Laulaja Maarit Hurmerinta rakastui ensisilmäyksellä 47 vuotta sitten. Samista hän löysi ihmisen, jonka seurassa uskaltaa näyttää myös vaikeita tunteita, päästellä välillä höyryjäkin. ”Tärkeintä on se, että niitä päästellään tasapuolisesti, kumpikin vuorollaan.”Lue koko juttu

Maarit Hurmerinta, 67: ”Intohimo on tärkeää – edes pitkän suhteen ei kuulu olla haalean maidon lämpöinen”

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vaikeaa on pitää yllä intohimoa,jos ei ole ketään jota rakastaa.Moni laulajan ikäinen on eronut tai leski. ikää kun tulee vaikea aloitaa alusta ja löytää edes kunon mies.joka ei juo ei kapakoi.Ei etsi vain pesää.Sala suhde omilta aikuislta lapsilta.toinen joukko etsii Äitiä: Elätäjää,pyykääjää,siivojaa. Hyvä että sinulla on hyvin,intohimoa puolisoon ja asiat ok.Jokainen henkilö on yksilö,jokainen parsuhde myös.Luojan kiitos.Kun ongelmia tulee parempi otta yhtey ALAN : ammatti autajiin!

Kriittinen lukija

Tämä taas näitä naistenlehtien satujuttuja.. Maarit Hurmerinnan suurin lahjakkuus on aina piillyt tavassa korostaa erinomaista äitiyttään ja vaimon rooliaan. Mikäs siinä? Brändi kuin brändi. Jotain uutta auringon alkaa vain toden totta lukijana kaivata...

pupu

Vaikeaa ja minun mielestä ei kovin tavoiteltavaa ole intohimon pitäminen suhteessa, koska se ei ole mitenkään mahdollista, varsinkin monen vuosikymmenen jälkeen. Enkä koe sitä edes tärkeimpänä asiana. Jokaisen elämä on mitä on ja jokainen yrittää selvitä siitä monin eri tavoin, tässä jutussa ehkä on vain hehkutusta lehtien palstoilla. Mene ja tiedä. Mutta kaikki kunnia heidän pitkästä liitostaan. Nykyään moni ei pysty samaan. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat