Kesä ja Suomi 2021

Digitalisaatio on muokannut arkeamme viime vuosina tavoilla, joita useimmat tuskin pitivät mahdollisena vielä parikymmentä vuotta sitten. Tämä koskee myös tapojamme kuluttaa musiikkia ja kirjoja. Uusien innovaatioiden avulla on mahdollista kuluttaa aikaa, vaikka viikonloppuisin, rentoutuen kirjojen ja musiikin parissa aivan uudenlaisella tavalla. Esittelemme tässä parhaat sovellukset.
Applikaatiot mullistavat puhelimien käytön
Älypuhelimien myötä kuluttajien valittavaksi on tullut valtava määrä eri applikaatioita. Myös nettikasinot tarjoavat omia sovelluksiaan puhelimella pelaaville. Näiden sovellusten avulla viihde nimenomaan aikuisille on helposti saatavilla. Muutos on myös mullistanut tavan, jolla kulutamme musiikkia ja kirjoja. Listaammekin seuraavaksi parhaat musiikki- ja e- & äänikirjasovellukset, joiden avulla rentoutua kotona viikonloppuna.
Spotify
Musiikkisovellusten suhteen tunnetuin vaihtoehto lienee ruotsalainen Spotify. Musiikkivalikoima on Spotifyssa kattava (kappaleita on yli 70 miljoonaa). Uudet kappaleet ja albumit julkaistaankin nykyään eri suoratoistopalveluissa, mutta Spotify tuntuu saavan eniten huomiota tässä yhteydessä. Spotifyta on mahdollista kuunnella ilmaiseksi, mainosten kera. Mikäli mainokset häiritsevät kuuntelijaa, siitä selviää maksamalla.
Apple Music
Apple Music on toinen musiikkistriimauksen isoista nimistä ja hyvä valinta niille, joilla on muitakin Applen tuotteita. Spotifyn tapaan Apple Music tarjoilee soittolistoja, jotka perustuvat kuuntelutottumuksiisi, mutta on mahdollista kuunnella Beats 1 Radio asemaa, jossa elävä DJ pitää ohjaksia. Kappaleita Apple Musicissa on tarjolla yli 75 miljoonaa. Hinnaltaan Apple Music maksaa 9,99 euroa kuukaudessa kolmen kuukauden ilmaisen kokeilun jälkeen.
Deezer
Yksi Spotifyn ja Apple Musicin haastajista on ranskalainen Deezer. Kappaleita palvelussa on yli 73 miljoonaa. Spotifyn ja Apple Musicin tapaan myös Deezer tarjoilee käyttäjälle artisteja ja kappaleita, jotka pohjaavat kuuntelutottumuksiin. Deezer on helppokäyttöinen ja hyvä vaihtoehto Spotifylle ja Apple Musicille. Deezeriä on mahdollista kuunnella ilmaiseksi mainosten kanssa.
BookBeat
Sähköisten kirjojen (e-kirjat) ja äänikirjojen suosio on ollut kasvussa. BookBeat kertoo olevansa maamme suosituin äänikirjapalvelu. Sen valikoimaan kuuluu yli 200 000 e-kirjaa ja äänikirjaa. Kirjoja on saatavilla suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Se mainostaa tarjoavansa kirjoja kaikille ikäluokille ja kaikkiin makuihin. Bookbeatilla on sovellukset Applen App Storessa, jossa se on saanut yli 10 tuhatta arviota ja tähtiä sillä on 4,6/5 ja Androidille tarkoitetussa Google Playssa, jossa sillä on yli 11 tuhatta arviota arvosanalla 4,7/5
Storytel
Ruotsalainen Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu ja valikoima onkin kattava: heillä on yli 300 000 ääni ja e-kirjaa. Storytel -sovellus on saatavilla Androidille ja Applen tuotteille. Google Playssa sen arvosana oli kirjoitushetkellä 4,3/5 perustuen peräti yli 260 000 käyttäjän arvioon. Applen App Storessa arvosana oli 4,4/5 8,8 tuhannen arvion pohjalta.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat