MAAILMAN paras kakku, jota mummolassakin aina tarjoiltiin!
Kaikki varmaan muistaa tiikerikakun jo lapsuudesta! Tuo kakku oli ainakin minun suosikkini lapsuudessa ja ensimmäisiä, joita opettelin leipomaan! Pitkästä aikaa, muistoja terävöittääkseni, tehtiin tuo klassikkokakku lasten kanssa! Ja maku oli kyllä tuttu ja palautti lapsuudenmaisemiin mummolan kahvipöydän ääreen. Kakku hävisi aika pian parempiin suihin ja uskon, että siitä tuli myös yksi omien lasten suosikeista. Edellisen postauksen "terveyshömpötysten" lisäksi, tasapainon nimissä! :D
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/full_dsc09954.jpg.jpg?itok=Ac6zwQVJ)
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/full_dsc09908.jpg.jpg?itok=sDljeSUh)
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/full_dsc09958.jpg.jpg?itok=IgMFwgE4)
Muutenkin on otettu rennosti koko viikonloppu, kerätty voimia seuraavaan viikkoon! Nukuttu, ulkoiltu ja paranneltu flunssaa pois. Posti toi myös odotetun PdL:n paketin, aika kovalla alennuksella sieltä saa ostettua kaikki loput lastenvaatteet tällä hetkellä! Pitsiviitta ja panta on saatu Hienohelmasta. Leppoisaa sunnuntai iltaa täällä piipahtaneelle ja mukavaa viikkoa!

Niin missähän se kakun ohje on, en nyt viitsit vieraita ihmisiä katsella vaikka ovatkin nättejä..mutta
Heippa ja kiitos kommentista! :) Meidän kakku on tehty perinteisellö ohjeella; 200 g voita, 2 dl sokeria, 3 kananmunaa, 4 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 2 tl vanilijasokeria, 1 dl kermaa, 3 rkl kaakaojauhetta. Voi ja sokeri on vatkattu vaahdoksi ja kuivat aineet keskenään. Lopuksi sekoitettu yhteen kaikki & kananmunat yksitellen. 1/3 kakkutaikinasta maustettu kaakaojauheella. Kaada puolet vaaleasta kakkuvuokaan, lisää väliin tumma taikina. Paistettu 160 asteessa n.50 min.