Kiia Renko Kuva Sami Repo

Kylmäsavuporomousseen saat lisää raikkautta puolukoilla.

Annoksia
8
Vaikeustaso
Helppo

Kylmäsavuporomousse

Ainekset

100
g
kylmäsavuporoa
1
kpl
punasipulia
1
kpl
3 sentin pala piparjuurta
100
g
ruohosipulituorejuustoa
tai
100
g
karpalotuorejuustoa
3
dl
kuohukermaa
2
dl
rosmariinisilppua
mustapippuria
2
tl
juoksevaa hunajaa
2
dl
puolukoita

Työvaiheet

Irrota poroviipaleet toisistaan ja leikkaa murumaisiksi paloiksi. Kuori ja silppua punasipuli. Kuori ja raasta piparjuuri hienoksi. Notkista tuorejuusto, vaahdota kerma.

Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa näkkileivän tai ruisnappien päällä.

Vinkki! Jos käytät karpalotuorejuustoa, lisää täytteeseen 3 rkl silputtua ruohosipulia.