Kaisa Nieminen Kuva Reetta Pasanen

Täyteläinen pasta valmistuu nopeasti kasarissa.

Annoksia
4
Vaikeustaso
Kohtalainen

Tulinen rapupasta

Ainekset

2
kpl
valkosipulin kynttä
1
kpl
sipulia
1
kpl
punaista chiliä
1
rkl
öljyä
1
kpl
rasiaa kirsikkatomaatteja
1
prk
ranskankermaa
2
dl
kermaa
180
g
isoja katkarapuja
1
tl
suolaa
mustapippuria
2
rkl
tuoretta tilliä
spagettia
Päälle
paremsaanijuustoa

Työvaiheet

Kuullota öljytyllä pannulla sipulit ja chilit. Lisää kirsikkatomaatit, kuullota vielä hetki. Lisää ranskankerma ja kerma tomaattien joukkoon, anna kiehua pari minuuttia.

Lisää sulatetut ravut. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä, ravuista tulee muuten sitkeitä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu tilli. Tarjoa spagetin ja parmesaanijuuston kanssa.