Näin leivot onnistuneet pullat

Miten leivotaan onnistuneimmat pullat ja mikä voi mennä pieleen?

Pullapitko paistetaan 200 asteessa uunin ala- tai keskitasolla n. 25 minuuttia.

Isot pullat paistetaan 200 asteessa uunin keskitasolla noin 18 minuuttia.

Pikkupullat 225 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiertoilmauunissa paistetaan noin 25 asteta normaaliuunia matalammalla lämmöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mistä johtuu jos taikina ei nouse?

  • taikinassa on liikaa jauhoja
  • raaka-aineet ovat liian kylmiä
  • oliko hiiva liian vanhaa tai oliko neste lian kuumaa tai kylmää?

Pullat repeytyvät

  • Kohotus oli liian lyhyt
  • uuni oli liian kuuma
  • taikina oli liian kovaa

Pullat lässähtivät

  • taikina oli liian löysää
  • pullat kohosivat liian pitkään
  • uuni oli liian kylmä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla