Näin leivot onnistuneet pullat
Miten leivotaan onnistuneimmat pullat ja mikä voi mennä pieleen?
Pullapitko paistetaan 200 asteessa uunin ala- tai keskitasolla n. 25 minuuttia.
Isot pullat paistetaan 200 asteessa uunin keskitasolla noin 18 minuuttia.
Pikkupullat 225 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kiertoilmauunissa paistetaan noin 25 asteta normaaliuunia matalammalla lämmöllä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mistä johtuu jos taikina ei nouse?
- taikinassa on liikaa jauhoja
- raaka-aineet ovat liian kylmiä
- oliko hiiva liian vanhaa tai oliko neste lian kuumaa tai kylmää?
Pullat repeytyvät
- Kohotus oli liian lyhyt
- uuni oli liian kuuma
- taikina oli liian kovaa
Pullat lässähtivät
- taikina oli liian löysää
- pullat kohosivat liian pitkään
- uuni oli liian kylmä