Lämmitä neste kädenlämpöiseksi. Lisää joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja väitellen alustaen vehnäjauhot, joihin on sekoitettu kuivahiiva vuorotellen sulan, jäähtyneen margariinin kanssa.
Vaivaa taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä. Nostata 25 minuuttia vedottomassa paikassa, leivinliinan alla.
Muodosta taikinasta kaksi tankoa ja jaa 35 palaan. Pyörittele pulliksi. Nostata pellillä 15 minuuttia. Voitele ja paista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmista täyte. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leikkaa jäähtyneet pullat kahteen osaan. Täytä vaniljarahkaseoksella ja mansikoilla. Viimeistele pullat tomusokerilla.
Yksi pulla sisältää noin 165 kcal.