
Joskus pitsassa tärkeintä ei ole maku vaan se, kenen kanssa sitä nautit.
En ymmärrä, miksi ostereita pidetään rakkausruokana. Osteri näyttää avaruusolennolta, maistuu happamalta ja tuntuu niljakkaalta. Nielaisun jälkeen olo on enemmän pahoinvoiva kuin lemmekäs.
Minulle rakkausruokaa on lähipubin pitsa. Se ei ole erityisen hyvää (puolisoni tekee parempaa), mutta siinä on muita tärkeitä ominaisuuksia.
Syön sitä nimittäin vain, kun olemme miehen kanssa viettäneet viikonlopun erossa, kumpikin omien vanhempiemme luona. Palattuamme heitämme kassit kotiin, kävelemme lähiravintolaan ja tilaamme Tosimiehen ja Margheritan. Juomme tuopilliset olutta, istumme nurkkapöydässä ja juttelemme. Keskitymme toisiimme, emme tv-uutisiin, laukkujen purkamiseen tai työsähköposteihin.
Se pitsa maistuu rakkaudelta.
(Todella hyvän Margherita-pitsan reseptin löydät täältä.)
Mikä on sinun rakkausruokasi? Kerro kommenteissa ja osallistut rakkauskisaan!
Kodin Kuvalehti viettää tällä viikolla rakkausviikkoa. Järjestämme joka päivä uuden rakkausaiheisen kilpailun.
Jos haluat osallistua kilpailuun, jätä viestiin myös sähköpostitietosi. Vain sähköpostin jättäneihin voittajiin voidaan ottaa yhteyttä.
Viimeistään sunnuntaina KK:n netissä kisoihin osallistuneiden kesken arvotaan kolme rakkauspalkintoa:
- 1 kpl Diesel Loverdose Red Kiss -tuoksu
- 1 kpl Syke-televisiosarjan 1. kausi (DVD)
- 1 kpl Viivi ja Wagner: Sian salarakas -sarjakuvakirja