Ruoka |Reseptit Tulinen vadelmahillo Christina Aaltio KUVA Arto Vuohelainen 1.4.2008 klo 13:27 Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna ja keitä muutama minuutti. Purkita hillo pestyyn lasipurkkiin ja tarjoa esim. paahtoleivän kanssa. Tilaa Kodin Kuvalehti Tulinen vadelmahillo hillo säilöntä vadelmahillo halloween Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Tiina, 42, yritti miellyttää ja antoi luvan kaataa lempipuunsa: ”Kuljin kannon ohi ja mietin, että mitä hittoa”
Ihmiset ”Tänäänkin valitsisin sinut, jos et jo olisi siinä” – Elisan ja Mikon rakkaus on kestänyt yli 30 vuotta
Ihmiset Krista Kosonen ottaa välillä lapset ja äitinsä mukaan kuvauksiin ulkomaille: ”Emme pärjäisi ilman äitiäni”