Korvasienikohokkaat

Tarjoa kohokkaat alkupalana vihreän salaatin kanssa.

Tee ensin korvasienikeitto.

Lämmitä uuni 150 asteeseen. Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot. Anna niiden kypsyä hetki, älä ruskista. Lisää keitto vähin erin koko ajan sekoittaen ja anna seoksen kypsyä. Ota kattila liedeltä ja lisää keltuaiset yksitellen vatkaten. Lisää mausteet ja juustoraaste.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita kastikkeeseen varovasti nostellen. Kaada seos pieniin korkeareunaisiin, voideltuihin uunivuokiin. Kypsennä uunissa noin 25-30 minuuttia. Jos käytät isoa annosvuokaa, kypsyminen kestää noin tunnin. Älä avaa uunia paistamisen alkuvaiheessa, niin kohokkaat eivät lässähdä. Vältä myös turhaa luukun avaamista paistamisen loppupuolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarjoa vihreän salaatin kanssa alkuruokana tai tyylikkäänä iltapalana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Korvasienen käsittelyohjeet täällä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla