Juustopiiras

Vuohenjuustokiekot pilkuttavat piirakan.

Juustopiiras

noin 10–12 annosta

1 pkt pyöreää piirakkataikinaa

2 dl kermaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 muna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 keltuaista

200 g vahvaa juustoraastetta (Mustaleima ja Västerbotten)

1 tl paprikajauhetta

½ tl mustapippuria

200 g vuohenjuustoa

Painele sulanut taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisijaltaan noin 24–26 cm) pohjalle ja reunoille. 

Sekoita kerman joukkoon muna ja keltuaiset.

Lisää juustoraasteet, paprikajauhe ja mustapippuri. Kaada massa pohjan päälle. 

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja lado täytteen päälle.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin puoli tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla