Lammasmakkara-paprikavartaat

8 varrasta

8 keitettyä keskikokoista uuden sadon perunaa (siikli)
4 raakaa lammasmakkaraa
1 punainen paprika

Timjamiöljy
2 valkosipulinkynttä
(1 pieni chilipalko)
½ dl oliiviöljyä
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl hienonnettua, tuoretta timjamia

---


1. Tee ensin öljy. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Viipaloi chili. Yhdistä ne öljyyn mausteiden kanssa.

2 Puolita perunat. Viipaloi makkarat. Kuutioi paprika. Tikuta ne vartaisiin perunoiden kanssa.

3. Sivele vartaita timjamiöljyllä. Grillaa vartaat kypsiksi tasaisesti käännellen. Tarjoa vartaiden kanssa feta-jogurttidippiä.

 Feta-jogurttidippi

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teksti Sanna Kekäläinen, kuva Sami Repo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla