Jauheliha-papupata

1 purjon valkoinen osa
1 paprika
2 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
500 g jauhelihaa
1-2 rkl öljyä
2 tlk (á 400 g) chilimaustettua tomaattimurskaa
2 tlk (á 400 g) papuja
chilijauhetta maun mukaan
suolaa maun mukaan

---

1. Leikkaa purjon valkoinen osa ohuiksi renkaiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja purista valkosipulinkynnet. Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi.

2. Ruskista kasviksia ja jauhelihaa öljyssä isossa kattilassa muutama minuutti. Lisää tomaattimurska ja valutetut pavut. Mausta ruoka. Hauduta kannen alla 15 minuuttia.

3. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita. Tarjoa raastetun parmesaanin ja tuoreen leivän kanssa.

Vinkki! Ruuan sekaan sopivat myös kivettömät oliivit.

Teksti Kiia Renko, kuvat Pia Inberg

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla