4 hengelle
200 g simpukka- tai muuta pastaa
300 g savusiikaa
1 kurkku
2 dl tummia viinirypäleitä
1 omena
½ kerää rapeaa salaattia
1 dl tuoretta tillisilppua
Kastike
1 dl kermaviiliä
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl sitruunamehua
---
1. Kypsennä pasta napakaksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Paloittele tällä välin savukala.
2. Pilko kurkku pieniksi paloiksi, huuhdo ja halkaise viinirypäleet. Kuori ja kuutioi omena, revi huuhdottu salaatti sopiviksi suupaloiksi. Sekoita kaikki yhteen tillisilpun kanssa.
3. Yhdistä keskenään kastikeainekset ja lisää ne pastan sekaan paloiteltujen kasvisten, hedelmäpalojen ja salaatin kanssa. Tarjoa heti.
Teksti Marja Samuli, kuva Sami Repo
Sisältö jatkuu mainoksen alla