Voit lisätä jäädykkeen sekaan myös säilykemangon paloja.
Vaahdota keltuaiset ja sokeri vesihauteessa napakaksi vaahdoksi. Kiehauta kattilan pohjalla pari desilitraa vettä. Aseta kattilan päälle teräskulho ja vatkaa siinä keltuaisia ja sokeria veden kiehuessa hiljalleen. Älä päästä kulhoon vesihöyryä. Nosta kulho pöydälle ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on jäähtynyt ja kuohkeaa.
Vaahdota toisessa astiassa kerma ja kookoskerma. Raasta pestyn sitruunan kuori. Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada jäädyke sisäpuolelta kasteltuun vuokaan ja jäädytä pakastimessa
Ota jäädyke sulamaan 15–20 minuuttia ennen tarjoilua. Ota jäädykkeestä palloja tai viipaleita. Tarjoa esimerkiksi lämpimän suklaakastikkeen tai kylmän, vadelmista ja sokerista soseutetun kastikkeen kanssa.
Vinkki! Säilykemangon palat sopivat hyvin jäädykkeen sekaan.