Pinaattikeitto ja uppomuna

Silppua sipuli ja kuullota kattilassa, tilkassa öljyä. Lisää joukkoon sulatettu ja valutettu pinaatti ja vesi. Mausta keitto kasvisliemikuutiolla, kookosmaidolla, currytahnalla ja sitruunamehulla. Hauduta 15 minuuttia. 

Sekoita maizena vesitilkkaan. Lorauta suurus ohuena nauhana, hämmennä samalla. Kypsennä 5 minuuttia. Maista, mausta tarvittaessa. 

Valmista uppomunat seuraavasti. Kiehauta 2 l vettä kattilassa. Lisää väkiviinaetikka. Riko varoen neljä munaa joukkoon. Keitä 3–4 minuuttia. Nosta reikäkauhalla, valuta ja lisää uppomunat keittoannosten pinnalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla