Ruoka |Reseptit Hunajaiset valkosipulit Marita Joutjärvi Kuva Arto Vuohelainen 2.8.2013 klo 13:00 Halkaise kolme kunnollisen kokoista valkosipulia poikkisuuntaan kahtia. Sipaise kunkin leikkauspinta voilla (tai öljyllä) ja valuta päälle hieman hunajaa. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tilaa Kodin Kuvalehti valkosipuli Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Tiina, 42, yritti miellyttää ja antoi luvan kaataa lempipuunsa: ”Kuljin kannon ohi ja mietin, että mitä hittoa”
Ihmiset ”Tänäänkin valitsisin sinut, jos et jo olisi siinä” – Elisan ja Mikon rakkaus on kestänyt yli 30 vuotta
Ihmiset Krista Kosonen ottaa välillä lapset ja äitinsä mukaan kuvauksiin ulkomaille: ”Emme pärjäisi ilman äitiäni”