Kerroskiisseliin voit upottaa edellisvuoden mehujen jämät.
Kookoskiisseli
4 dl kookoskermaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl maissitärkkelysjauhoja
Mustikkakiisseli
4 dl mustikkakeittoa
1 limetin mehu
(ripaus sokeria)
1½ rkl perunajauhoja
Sekoita kookoskiisselin ainekset kattilassa. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen. Kun kiisseli kiehahtaa, nosta kattila liedeltä. Jäähdytä.
Mittaa mustikkakeitto ja limettimehu kattilaan. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla. Sekoita joukkoon perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Kun kiisseli pulpahtaa, nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.
Lusikoi jälkiruokamaljoihin tai laseihin vuorotellen kookoskiisseliä ja mustikkakiisseliä. Koristele mustikoilla ja tomusokerilla.
Vinkki! Voit tehdä mustikkakiisselin myös mehusta tai hillosta.