Paistetut muikut

Mausta muikut suolalla ja kääntele ruisjauhoissa. Käytä puhkottuja, puhtaita muikkuja.

Kuumenna paistinpannulla nokare voita ja tilkka öljyä. Lado kalat pannulle limittäin ja paista molemmin puolin rapeiksi. Tarjoa lisäksi punakaalisaalaattia ja pinaatti-perunasosetta.

Pinaatti-perunasose
1 kg jauhoisia perunoita
suolaa
2 dl maitoa
150 g pakastepinaattia
voita
Kuori ja lohko perunat. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, valuta keitinvesi pois ja murskaa. Kuumenna maito mikrossa tai kattilassa ja lisää mukaan pinaatti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vatkaa pinaattimaito perunoiden joukkoon, soseuta. Mausta voinokareella ja ripauksella suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki! Jos haluat kaloista todella rapeita, lado ne ensin kuivalle, kuumalle pannulle ja lisää rasva vasta hetken kuluttua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla