Chili con carne jauhelihasta

Jos ruokaa jää seuraavalle päivälle, se on silloin lämmitettynä vieläkin parempaa.

Leikkaa pekoni paloiksi. Hienonna sipulit. Paista pekonia kuumalla pannulla noin 4 minuuttia. Lisää sipulit ja jatka kypsentämistä vielä hetki.

Lisää joukkoon kaikki mausteet, kuullota vielä hetki ja siirrä kattilaan. Paista jauheliha ja ripottele pinnalle jauhot. Siirrä kattilaan. Lisää vesi ja etikka. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.

Raasta sillä aikaa cheddarjuusto, leikkaa limetti lohkoiksi ja laita jalapenot ja smetana esille pieniin kippoihin. Tarjoa tuoreen leivän ja vihreän salaatin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla