Munakoiso-kuskussalaatti johdattelee itämaisiin tunnelmiin.
Sekoita ensin kastike. Anna vetäytyä jääkaapissa.
Halkaise paprikat ja poista siemenet. Leikkaa isoiksi lohkoiksi. Laita lohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda uunissa 225 asteessa uunin keskitasolla nahkapuoli ylöspäin, kunnes paprikoiden pinta kupruilee ja pinnassa on tummia läiskiä. Anna vetäytyä muovipussissa 10 minuuttia. Mausta suolalla.
Keitä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi munakoiso ja leikkaa viipaleet reiluiksi paloiksi. Ruskista pannulla öljyssä ja valuta talouspaperin päällä. Mausta suolalla ja balsamicolla. Raasta appelsiininkuori hienoksi, halkaise appelsiini ja purista mehu talteen.
Paloittele tomaatit ja kurkku. Kuori ja silppua tai viipaloi punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja leikkaa suikaleiksi. Valuta kikherneet siivilässä. Ruskista pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Varo polttamasta. Sekoita kaikki aineet yhteen salaatiksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.