Mansikkasorbetti

Kotona voi tehdä sorbettia helposti ilman jäätelökonettakin.

4 dl vettä
2 ½ dl sokeria
3 dl mansikoita
½ dl sitruunamehua

Koristeeksi
tuoreita mansikoita
mansikankukkia

Keitä vahva sokeriliemi. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Soseuta mansikat tasaiseksi soseeksi. Sekoita sokeriliemi vatkaten mansikkasoseeseen. Mausta sitruunamehulla. Kaada liemi rasiaan ja pakasta hileiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vatkaa seos puolijäisenä. Pakasta ja vatkaa taas. Anna olla pakkasessa vielä noin 2–3 tuntia niin, että sorbetti ei ole kivikovaa. Koverra sorbetti isolla lusikalla tarjolle laseihin ja koristele mansikoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla