Tarjoile tomaatti-kastikkeessa kypsynyt broileri parsakuskusin kanssa.
Broileri-parsakuskus
Ainekset
Työvaiheet
Paista broilerin rintafileisiin kaunis väri pannulla öljyssä. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kanaliemi. Anna seoksen kiehahtaa, vähennä lämpö ja peitä kannella. Jatka kypsentämistä, kunnes rintafileet ovat kypsiä.
Mittaa kuskus, kuuma vesi, sitruunankuori ja sitruunamehu kattilaan. Peitä kannella ja anna hautua noin 5 minuuttia. Sekoita kuskus ilmavaksi haarukalla. Valuta joukkoon hunaja ja voisulaa tai öljyä.
Kiehauta parsat pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kuumat parsat kuskusiin. Tarjoile broilerin ja tomaattikastikkeen kanssa.
Vinkki! Voit halutessasi korvata parsat vihreillä pavuilla tai litteillä herneenpaloilla.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia