Itse valmistettu maksalaatikko on hurjan hyvää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Keskivaikea
Milloin viimeksi teit itse maksalaatikkoa?
Ainesosat
Vaiheet
Keitä esikypsennettyjä, kokonaisia ohrasuurimoita suolalla maustetussa vedessä noin 35 minuuttia. Ohrasuurimot kannattaa laittaa likoamaan jo edellisenä päivänä.
Kuori ja hienonna sipuli. Pehmennä sipulia mikroaaltouunissa noin minuutti tai kuullota nopeasti pannulla.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos kahteen voideltuun uunivuokaan. Seosta tulee noin 1,8 litraa, joten toisen vuoallisen voit vaikka pakastaa. Kypsennä laatikkoa 175 asteessa vajaat 1,5 tuntia.
Pienissä annosvuoissa ruoka kypsyy noin tunnissa.