Mausteinen kanapata

admin on lisännyt 861 reseptiä
Kaisa Nieminen Kuva Reetta Pasanen

Ruoka saa potkua tulisesta makkarasta ja on valmista alle puolessa tunnissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Keskivaikea

Mausteinen kanapata

Ainesosat

Vaiheet

Kuullota öljytyllä paistinpannulla sipuleita ja makkaroita. Siirrä kattilaan. Paista samalla paistinpannulla kanasuikaleet ja lisää paistamisen loppuvaiheessa chilijauhe.

Paloittele paprika ja lohko tomaatit. Lisää kattilaan kanat, tomaatit ja paprikat. Kaada kuuma kanaliemi päälle. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja anna vielä kiehahtaa.

Lisää lopuksi hienonnettua lehtipersiljaa tai korianteria tai molempia. Tarjoa riisin kanssa.