Eihän joulukuusen ole pakko olla oikea. Tai siis, oikea se on muunkinlainen kuin metsässä kasvanut! Katso tästä kuusi näppärästi kotiin syntyvän joulukuusen ohjetta.

Tätä helpommalla et kuusta saa kotiin: hanki valonauhaa ja ripusta se seinälle kuusen muotoon. Samalla tekniikalla voit muuten helposti tehdä myös ovikranssin.

Enemmän vaivannäköä vaatii verannalle kieputettava sammalkuusi, havukuusi tai risukuusi. Siitäkin tulee vielä juhlavampi, kun koristat kuusen valoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä jos pistäytyisit ennen joulua rautakaupassa? Osta harjanvarsia, ellei varastosta tai lähimetsästä löydy  joutilaita keppejä. Sitten sahaamaan ja poraamaan, ja moderni keppikuusi on pian valmis!

Jos taas leipominen on enemmän sinun juttusi kuin sahaaminen, leivo aimo satsi tähden muotoisia pipareita. Kuusi syntyy niistäkin.

Joulukiireen keskellä tarpeen voi olla myös hetkinen mindfullnessia. Harjoita sitä uppoamalla paperinpalojen leikkelyyn. Sitten joku perheenjäsenistä voi koota leikkaamistasi paloista veikeän pöytäkuusen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla