Sievä, söpö, suloinen! Tämä joulukalenteri on kaunis päältä ja sisältä.
Sievä, söpö, suloinen! Tämä joulukalenteri on kaunis päältä ja sisältä.

Joulukalenteri ei ole vain lasten etuoikeus! Jani Koskinen ideoi puolisonsa kanssa kalenterin, joka on hauska ja lämmin mutta myös niin nätti, että käy sisustuselementiksi.

”Teemme puolisoni kanssa oman joulukalenterin melkein joka vuosi. Pallokalenteri on oma suosikkini. Se sopii osaksi joulusisustusta.

Kalenteria varten tarvitaan avattavia akryylipalloja, numerotarroja ja valkoista silkkipaperia, johon yllätykset kääritään piiloon.

Kalenterin tekeminen on helppoa. Paljon suurempi homma on miettiä yllätykset. 24 on aika paljon. Pallokalenterissa on ollut esimerkiksi herkkuja, hemmottelulahjakortteja ja lupaus vaikka illallisen tekemisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ai olenko jouluihminen? No, joulukortit teimme jo kesäkuussa.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teetkö sinä itse joulukalenterin jollekin läheisellesi? Jaa ideasi kanssamme ja lähetä kalenteristasi kuva. Arvomme kaikkien 19.11. mennessä vastanneiden kesken 10 kappaletta Kodin Kuvalehden huippusuosittuja erikoisjulkaisuja. Ihanat villasukat sisältää 40 upeaa ohjetta, Piparkakku 35 vastustamatonta herkkuideaa. Kuvia voidaan käyttää Kodin Kuvalehden jutuissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla