Tule mukaan Kodin Kuvalehden villasukkakouluun neulomaan elämäsi ensimmäiset (tai toiset) villasukat. Jos osaat jo, tule tsemppaamaan aloittelijoita!
Tule mukaan Kodin Kuvalehden villasukkakouluun neulomaan elämäsi ensimmäiset (tai toiset) villasukat. Jos osaat jo, tule tsemppaamaan aloittelijoita!

Kodin Kuvalehden uudessa Facebook-ryhmässä opetellaan neulomaan villasukkia. Tule mukaan kutomaan itse tai kannustamaan muita! Ryhmään liittyneiden kesken arvotaan paljon kivoja palkintoja!

Haaveiletko villasukkien neulomisesta, mutta koulun käsityötunneilta on vain haaleita muistoja? Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus oppia ja innostua hommasta! Perustimme sitä varten uuden Facebook-ryhmän, jonka löydät nimellä Kodin Kuvalehden villasukkakoulu täältä.

Aloitamme ihan perusteista eli lankojen valinnasta ja silmukoiden luonnista, minkä jälkeen etenemme syksyn mittaan vaihe vaiheelta varresta varpaisiin. Kantapään ja muut kimurantit kohdat selvitämme yhdessä – kysymyksiisi vastaa Suuri Käsityö -lehden päätoimittaja Outi Hakkarainen, joka on myös laatinut helppotajuiset neulontaohjeet ja opastaa kädestä pitäen hankalat kohdat videoilla.

Mukana neulomassa on Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill ja muuta toimituksen väkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nappaa vinkit, kysy neuvoa, jaa onnistumisesi ja tsemppaa muita! Ryhmän jäsenenä pääset osallistumaan hauskoihin haasteisiin ja lukuisiin arvontoihin, joista voit voittaa kivoja palkintoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki Kodin Kuvalehden villasukkakoulu -ryhmään liittyvät saavat alennuskoodin, jolla saa Novitaknits.com-verkkokaupasta 20 prosentin alennuksen ostoksista. Lisäksi lokakuun aikana ryhmään liittyneiden kesken arvotaan verkkokauppaan kymmenen lahjakorttia (arvo 25 euroa/lahjakortti) sekä neulontakirjapalkintoja.

Käperry sohvannurkkaan kutomaan sukat itsellesi tai yllätä läheisesi – neulo vaikka pukinkonttiin. Voit myös osallistua Kodin Kuvalehden ja Suuri Käsityö -lehden joulusukkakeräykseen: lahjoita neulomasi villasukat lapsille ja nuorille! Osallistumisohjeet löydät täältä.

Liity siis Facebookissa oitis Kodin Kuvalehden villasukkakoulu -ryhmään ja tule mukaan iloiseen joukkoon! Tästä tulee ihanan lämpöinen sukkasyksy! Pääset ryhmään tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla