Onneksi piparkakkuja ehtii leipoa monta kertaa ennen joulua! Mainiona oppaana toimii Kodin Kuvalehden uusi Piparkakku-julkaisu.
Onneksi piparkakkuja ehtii leipoa monta kertaa ennen joulua! Mainiona oppaana toimii Kodin Kuvalehden uusi Piparkakku-julkaisu.

Kodin Kuvalehden uusi Piparkakku-erikoisnumero sisältää 35 piparinmakuista reseptiä. Löydät julkaisusta parhaat taikinat ja niksit, trendikkäät yllätysmaut ja ihanimmat askartelut!

Kodin Kuvalehden tekijöiltä on ilmestynyt tiistaina 23.10. uusi erikoisnumero, josta piparinrakastaja löytää mahtavan monta piparkakkuideaa yksissä kansissa.

Luvassa on takuuvarma perinteisten ruskeiden pipareiden resepti. Taikinoita löytyy myös vaaleisiin pipareihin ja taikinoihin, jotka maustetaan appelsiinilla, pippureilla ja lakritsilla. Ja lupaamme, että gluteeniton piparitaikina on yhtä helppo ja herkullinen kuin tavallinenkin!

Hurmaannu pienistä piparieläimistä kootusta joulukalenterista ja julkaisun kantta koristavasta, lumoavasta satulinnasta. Valosarjalla valaistu piparkakkukortteli sopii yksinkertaisista piparirakennelmista pitäville.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaneli, lakritsa, vanilja ja metsämarjat maustavat pumpernikkelit luonnollisesti.

Pipariaskarteluiden lisäksi erikoisnumero tarjoaa ideoita valmiiden pipareiden ja pakastetaikinoiden tuunaamiseen. Piparkakkupallot pyöritellään vain kolmesta raaka-aineesta, ja ihanan kostea piparimutakakku syntyy puolessa tunnissa ilman vatkaimia. Suussasulavista piparimokkapaloista on puolestaan helppo ennustaa pikkujoulukauden hittiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kopioi Piparkakku-julkaisun kaavat pahville, niin niitä on helppo käyttää muotteina.

Erikoisjulkaisun mukana saat kaavat satulinnaan, piparikortteliin, sydänrasiaan ja suloisiin pikkutaloihin sekä numerot eläinpipareista tehtyyn joulukalenteriin.

Piparkakku-julkaisu maksaa 4,90 euroa. Se on myynnissä lehtipisteissä vain 28.12.2018 saakka. Osta omaksi tai vaikka pukinkonttiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla