Syksyn ja talven aikana Jukka esiintyy Jukka Puotila Showssa Suomen Kansallisteatterissa ja Tampereen Komediateatterissa.
Syksyn ja talven aikana Jukka esiintyy Jukka Puotila Showssa Suomen Kansallisteatterissa ja Tampereen Komediateatterissa.

Näyttelijä Jukka Puotila sanoo viime vuosina oppineensa arvostamaan tätä hetkeä. Joskus se voi tarkoittaa myös alusta aloittamista.

”Viime vuosina olen paljon miettinyt elettyä elämää ja miten sitä olen elänyt. Minulle on tiivistynyt ja konkretisoitunut, että ei ole kuin tämä hetki. Se on nyt elämänasenteeni. Pyrin elämään tätä päivää ja muistamaan, että juuri tämä hetki on arvokas.

Näyttelijän ammatissakin pitää palaa hetkessä eikä vasta joskus esityksen loppupuolella. Pitää olla läsnä.

Ennen mietin enemmän, että teen jotain, kunhan tämä ja tämä on ensin saatu alta. Nyt ajattelen, että tulevaisuus voi yllättää. Emme tiedä, miten asiat menevät. Meillä on vain tämä hetki.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Joskus on hyväkin aloittaa alusta, tästä hetkestä.

Ajatteluni on muuttunut siten, että esimerkiksi ensi-illat olivat minulle ennen maailman tärkeimpiä asioita. Niihin liittyvä jännitys on lientynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän hetken arvostaminen on myös aloittamista. Elämässä ei ole mitenkään harvinaista, että on aloitettava alusta ja pyyhkäistävä vanha polku umpeen. Joskus on hyväkin aloittaa alusta, tästä hetkestä.”

Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 22/2018.

Jukka suosittelee

TEATTERI ”Kansallisteatteri on erittäin hyvässä iskussa. Voin suositella kaikkea, mitä olen siellä viimeksi nähnyt: Jääkuvia, Korjaamoa, Mestari ja Margaritaa ja Mustaa Saaraa.” kansallisteatteri.fi

KIRJA Pekka Seppäsen Nyman-kirja on hyvä aikakauskritiikki ja viihdyttävästi kirjoitettu. Lukemista oli vaikea jättää kesken. Kirjasta löytyy myös Tapiola, jossa olen elänyt nuoruuttani.” Pekka Seppänen: Nyman (Otava)

TV-SARJA ”C Morella alkaa vuoden alussa pyöriä rikostrilleri Ratamo, joka on katsomisen arvoinen juttu. Se on kymmenosainen sarja, jossa olen itse mukana. Näin, miten huolella sitä tehtiin ja sen jälki varmasti näkyy.” cmore.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla