Tässä sarjassa esitellään Kodin Kuvalehden lukijabloggaajia.

Ideoiblogi-nimistä blogia pitää kolmen lapsen nuori äiti, joka innostuu yhä uusista käsityöideoista.

Kerro vähän itsestäsi!

”Olen iloinen ja ulospäin suuntautunut kolmekymppinen perheenäiti, ammatiltani opettaja. Perheeseeni kuuluu kolme lasta ja aviomies. Kotimme on puinen omakotitalo eteläisessä Suomessa. Olemme sen itse rakentaneet.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Miten ja koska kiinnostuit bloggaamisesta?

 ”Olen blogannut vuodesta 2010 lähtien. Aloitin perhebloggaajana, mutta sittemmin siirryin kirjoittamaan käsitöistä. Perheblogiaikoina kirjoittelin vain itselleni muistiin raskausviikoista ja tuntemuksistani. Sittemmin harrastus vei mukanaan ja halusin kuvata töitäni. Jossain vaiheessa huomasin, että muutkin ovat kiinnostuneet ompeluksistani, ja se kannusti jatkamaan.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KK:n lukijablogisi nimi on Ideoiblogi. Millaisista asioista kirjoitat?

”Käsityöideoista ja oivalluksista - itselleni tärkeistä asioista, jotka haluan muistaa erityisesti. Minua kiinnostavat myös ilmiöt, ja siksi koitan tuoda myös niistä ajatuksiani esille. Esimerkiksi luetuin juttuni blogissani on käsityömaailman neljä suosituinta trendiä. Huomaan, että ajankohtaisista asioista kirjoittaminen kiinnostaa myös muita.”

Mistä saat inspiraatiota?

”Se voi olla joku pieni arkielämän juttu, joka sysää ajatuksia uuden luomiseen. Saan inspistä myös lehdistä ja muiden blogeista. Pidän siitä, jos joku tekee asioita muista poikkeavalla tavalla. Minusta on hirveän mielenkiintoista, että tekee uutta eikä toista vanhaa. En osaa itsekään tehdä samanlaista paitaa kahteen kertaan. Osaan helposti luopua vanhasta ja kokeilla uutta.”

Onko sinulla joitakin suosikkiblogeja?

 ”Ihailen todella monia blogeja. Ulkomaisista suosikkejani ovat esimerkiksi Lladybird, Shwin&Shwin ja Oonaballoona. Kotimaisista ihailen esimerkiksi Helmoja ja hepeneitä -blogin rautaista ammattitaitoa.”

Mitkä asiat tekevät elämästäsi mukavaa?

”Puhdas ja lämminhenkinen kotimme, parisuhde ja perhe. Ja työyhteisö, joka tukee hulluimpiakin ideoitani. Koen, että minuun luotetaan.”

Mitä aiot tehdä jouluna?

”Syödä hyvää suklaata, viettää aikaa perheen kanssa ja ulkoilla.”

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla