Turkulainen mies on tottunut laulamaan tunteistaan. ”Sen kaiken teen mä siksi vain, koska kulta sä jaksat olla mun omanain.”
Turkulainen mies on tottunut laulamaan tunteistaan. ”Sen kaiken teen mä siksi vain, koska kulta sä jaksat olla mun omanain.”

Hänen kanssaan elämä on melkein yhtä rapujuhlaa ja jokiristeilyä. Onnistuimme löytämään 14 syytä, joiden vuoksi turkulainen on paras puoliso.

 1. Turkulaisen sanomana kielteiselläkin on myönteinen merkitys. Et sä mittä kaffet ota?
 2. Häntä ei tarvitse hävetä. Ruotsin tyylituulet puhaltavat ensin länsirannikolle, mistä sitten leviävät muualle.
 3. Hän on saanut sivistyksen verenperintönä. Kun turkulainen ylittää reissulta kotiin palatessaan Varsinais-Suomen rajan, hän saapuu sivistyksen kehtoon eli siihen ainoaan oikeaan pääkaupunkiin.
 4. Hänen kanssaan aikaa ei kulu turhaan jaaritteluun, vaan asiaan päästään nopeasti. Onk nakei?
 5. Hänen kotikaupungissaan tunnet olevasi ulkomailla. Tai jos et tunne, hän muistaa kertoa, että Turku on Suomen Pariisi.
 6. Hänen kanssaan syöt hyvin. Jos et hänen keittiössään, niin jossakin kaupungin kehutuista ravintoloista. Hyvää totanoi ruakahalua!
 7. Hän vie sinut purjehtimaan. Tai ainakin Förillä tois puol jokke.
 8. Hänellä on voittajan geenit. Ei voi olla sattumaa, että Riitta Väisänen, Lola Odusoga ja Saku Koivu ovat kaikki kotoisin Turusta.
 9. Hänellä on eteenpäin menemisen meininki. Katsokaa vaikka Jethro Rostedtia.
 10. Jos tuuri käy, hän on imenyt itseensä myös kirjallista sivistystä Turun kulttuurikapakoissa ja osaa keskustella punaviinilasin ääressä sulavasti kirjallisuudesta (ainakin Reijo Mäen ja Riku Korhosen tuotannosta). Otetaan viäl yhret!
 11. Hänen kanssaan kesä on yhtä jokiristeilyä, rockfestivaalia ja rapujuhlaa – ja jokilaivan kannella hankitun päivetyksen ansiosta hän käy melkein ruotsalaisesta. Vaik kui pal kivaa!
 12. Kun elämä murjoo, hänen olemuksensa muistuttaa turvallista Mauno Koivistoa: ”Yleensä elämässä on viisasta luottaa siihen, että kaikki menee hyvin.”
 13. Jotkut väittävät turkulaisia vaikeasti lähestyttäviksi. Jos olet onnistunut hurmaamaan yhden, onnittelut! Se on saavutus.
 14. Hän saattaa olla uskollista sorttia. Mä näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti, jos sä rakkaani seisot mun vierelläin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Immeli58

No meil on ainakin todistettu paikkansa pitäväksi. Molemmat Turkulaisia syntyjään ja yhteisiä vuosia 42❤

Sisältö jatkuu mainoksen alla