Kodin Kuvalehden lukijat paljastivat rutiinit, joista eivät luovu. Löydätkö omasi joukosta?

Kysyimme Kodin Kuvalehden

Ihanin arkirutiini on...

”Avaran luonnon katsominen lauantai-iltaisin. Sen jälkeen kipitetään saunaan!”

”Sohvalla syöty iltapala: rahka mehukeitolla. Lapsilta sohvalla syöminen on tietenkin kielletty, mutta kun lapset nukkuvat, niin äiti toteuttaa omia sääntöjään herkutellen ja televisiota katsellen.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Pieni hetki pötköttelyä ja lapsen silittelyä sängyssä aamulla. Sitten kahvi mutteripannulla. Päivä alkaa paljon paremmin, kun kahvi on hyvää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Lakanoiden vaihtaminen. Rakastan uusien lakanoiden tuntua sängyssä. Olenkin alkanut vaihtaa lakanat joka viikko ihan vain siitä ilosta, että sängyssä oleminen tuntuu vieläkin nautinnollisemmalta.”

Joka aamu maitokahvia ja jääkaappikylmää Fazerin sinistä! Mielellään radiota kuunnellen.

”Päiväkahvi makean herkun kera on jokapäiväinen nautinto.”

”Joka aamu pari kolme kuppia maitokahvia ja muutama pala jääkaappikylmää Fazerin sinistä. Mielellään radiota kuunnellen, muun perheen vielä nukkua tuhistessa.”

"Virkistävä suihku. Sen jälkeen aamukahvit takapihalla seuraillen luonnon heräämistä päivään."

Pyykin ripustaminen käy meditaatiosta.

”Iltahalaus lasten kanssa hyvän yön toivotuksen yhteydessä, huonommankin päivän jälkeen, vaikka he ovat jo teinejä.”

”Pyykin ripustaminen kuivumaan. Se käy suorastaan meditaatiosta.”

”Joka-aamuinen Rummigup-lautapeli aamupalan ja Hesarin jälkeen.”

Kaivaudun peittojen alle hyvän kirjan kanssa.

”Torstain siivousilta. Viikonloppu alkaa heti perjantain työpäivän jälkeen ja tuntuu pidemmältä. Myös jokailtainen siistiminen tuo iloa aamuihin.”

”Kaivautuminen pitkän päivän jälkeen sänkyyn peittojen alle hyvän kirjan kanssa.”

”Rauhoittumishetki miehen kanssa siksi aikaa kun katsotaan Emmerdale. Kesällä tästä voidaan joustaa ja tallentaa ohjelma.”

”Viikon ilmaisjakelulehtipino. Asetun kaikella hartaudella selälleni sänkyyn, otan pinon viereeni ja alan urakoida. Tämä vaatii aina paljon aikaa ja rauhaa että voi keskittyä.”

Iso annos ruokaa töiden jälkeen!

”Kynttilä palamassa aamusuihkun ajan. Rauhallisesti ja lempeästi alkanut päivä jatkuukin sellaisena.”

”Iso annos ruokaa, kun tulen töistä kotiin. Samalla luen päivän sanomalehden ja nautin vapaa-ajasta. Tiedän, että ruokailuun pitäisi keskittyä eikä tehdä jotain muuta samalla, mutta tämä on vain niin nautinnollista.”

”Aamupuuron päälle kourallinen mustikoita. Sitten sohvalle Hesarin ja kahvikupin kanssa, päivän helmihetki ennen töihin lähtöä!”

”Iltalenkki pururadalla ja sitten kuntoilulaitteisiin, kello 20, joka ilta.”

”Pannullinen teetä. Nautiskelen teestä ja kuuntelen radiosta Muistojen Bulevardin. Samalla syön aamiaista ja täytän ristikoita. Tämä ei onnistu muuten kuin yksin.”

”Halit kissan kanssa, aamukahvin keitto ja kupposen juominen tietokoneen äärellä.”

”Aamuhetki teekupin ja vanhan koiran kanssa. Kesäisin istutaan ulkona rappusilla ja kuunnellaan naapurin kukon kiekaisuja. Talvisin hytistään yhdessä sohvalla peiton alla.”

VOI, ETTÄ :0)! Ajattelen: "Elämä ON Ihanaa - Useimmiten. Se on just nuo pienet hetket/arkirutiinit, jotka tuovaat Suurtakin Onnea elämäämme, kun ne oikein aistimme ja Koemme Täysillä!

  • ylös 17
  • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla