klo 19:01 | 4.2.2019

Mikä on riittoisaa, ruokaisaa ja kypsyy itsestään? Saat sinne piiloon eilisen yrtit ja pehmenneet tomaatit. Vastaus: laatikko kaikilla mausteilla!
Hukattu ruoka tulee kalliiksi lompakolle ja luonnolle. Hävikin torjunta alkaa jo kaupassa.
Ruuan päätyminen jätteeksi on järjetöntä, tämän tiedämme. Silti Suomessa heitetään ruokaa roskiin valtavasti, jopa 160 kiloa vuodessa kotia kohti.
Ruoka vanhentuu kaappiin, unohtuu pakastimeen ja jää lautaselle. Eniten heitetään pois tuoreita vihanneksia, kasviksia ja hedelmiä, jo...
Haluatko lukea koko artikkelin?
Hyödynnä maksuton tutustumistilaus, niin pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita:
Call-to-action avainsana
tilaa