Ex-anoppini on on aina hyysännyt poikaansa, eikä mies ole koskaan oppinut kantamaan vastuuta.

Anoppini ei kasvattanut poikaansa hyvin. Hän kasvatti itsekkään ihmisen, jolle oma etu menee aina perheen yhteisen hyvän edelle.

Erosin, ja nyt anoppi hyysäilee poikaansa entistä enemmän. Aikuinen mies ei vieläkään ota vastuuta itsestään ja lapsistaan, vaan äiti kyllä hoitaa, jos ex-vaimo ei.

Äiti maksaa aikuisen poikansa menoja, eikä tämä koskaan opi ottamaan vastuuta, kun on tottunut, että muiden kuuluu maksaa ja hoitaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ex-miniä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Siperia toivottavasti opettaa

Oman soppansa nielköön! Ei voi muuta sanoa. Ex-anoppisi luulee auttavansa poikaansa, mutta tekee karhunpalveluksen. Tämä ei koskaan opi seisomaan omilla jaloillaan.

Mutta eipä auta myöskään opettaa vanhaa. Jos ex-anoppisi ei ole tuohon ikään oppinut elämästä enempää, ei hän varmasti opi vastakaan. 

Mielestäni lintuemoilla on oikea tekniikka lentotaidon opettamisessa: Jos poikanen ei itse rohkene siivilleen, emo tönäisee jälkikasvunsa pesästä.

Lapsistakin sanotaan ehkä juuri sen takia, että "joku kokeilee siipiään" tai jos joutuu omilleen puhutaan, että "siivet kyllä kantaa".

Ehkä exällesi tapahtuu joskus sama. Joku elämänkokemus tönäisee hänetkin omille siivilleen. Toivotaan, että Siperia opettaa!

  • ylös 17
  • alas 3
Vierailija

No onneksi tajusit erota ajoissa. Jotkut valitettavasti vain narisevat asiasta, mutta eivät tee muuta kuin jatkavat hyysäämistä.

  • ylös 13
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla