Jos itsestäni tulee joskus anoppi, toivon, ettei minua karsasteta vain siitä syystä, että olen poikani äiti.

On se kumma, kun yhä vieläkin anopeista puhutaan aina niin kielteiseen sävyyn. Nyt olisi jo korkea aika päästä näistä ennakkoluuloista.

Minun anoppini on aivan ihana. Hänestä on tullut minulle kuin yksi luottoystävä, jonka kanssa käyn mielelläni kahvilla, teatterissa ja kaupungilla. Hänen vierailunsa ovat meillä odotettuja.

Meitä ihmisiä on toki monenlaisia, ja varmasti joukkoon mahtuu kamaliakin anoppeja. Jos itsestäni tulee joskus anoppi, toivon, ettei minua karsasteta vain siitä syystä, että olen poikani äiti. Parhaani aion yrittää sekä siinä hommassa että miniäni silmissä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onnellinen anopistaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kevätlilja

Tyttäreni seurustelee tosi kivan miehen kanssa, joka on niin lähellä unelmavävyä kuin olla voi. Meillä synkkaa hyvin, viihdymme toistemme seurassa ja juttua riittää. Jos heidän suhteensa jatkuu ja he muodostavat perheen, olen hyvin iloinen. Mies on miltei kuin oma poika, jota minulla ei ole. Yritän olla "ihana anoppi" , jollainen mielestäni on saatavilla kun heille sopii mutta ei tyrkytä itseään, ei neuvojaan eikä mielipiteitään. Siinä on haastetta loppuiäksi, sillä erosin ajat sitten, olen sinkku ja nuoren parin seura on parasta mitä tiedän. Mikä onni saada uusi nuori ihminen lähipiiriin ja kokea hänen pitävän minusta! Anoppisi on myös onnen nainen ja ilmeisen fiksusti hoitanut suhdettanne. Onnittelut teille molemmille!

  • ylös 12
  • alas 6

Vierailija kirjoitti:
Onnittelut ihanasta anopista ! Omani on 31 vuotta haukkunut ja nälvinyt aina tavatessamme, mitään en osaa tehdä oikein. Kun oli vahvan kortisonikuurin vuoksi turvonnut, niin hän ilkeilee, että syö nyt tarpeeksi, kun posketkin on kapeat. Viimekertaisilla sukujuhlilla hän haukkui minua lihavaksi ja kiittämättömäksi. Omaksi kunniakseni voin sanoa, että koskaan en ole pahaa sanaa sanonut, vaikka mielessä on kyllä ollut. Nyt en enää mene sukujuhliin, olen saanut tarpeekseni. Olkaa ihmiset onnellisia ihanista anopeistanne !

Hei Vierailija, voi miten kurja kuulla. Olet varmasti tehnyt viisaan päätöksen, kun aiot pitää etäisyyttä jättämällä sukujuhlat väliin. Joskus asiat muuttuvat, mutta joskus eivät. Toivotaan teille, että jotain hyvää vielä tapahtuisi, odottamatta. Hyvää jatkoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla