Pidimme exän kanssa yhteyttä erottuamme, onhan meillä yhteiset lapset. Exän uusi kumppani piti huolen, että yhteydenpitomme loppui.

Entinen puolisoni antoi nykyisen kumppaninsa tuhota eromme jälkeen toimivat välit, ja se harmittaa minua.

Pidimme eron jälkeen yhteyttä exän kanssa, onhan meillä yhteiset lapset. Exän uusi kumppani kuitenkin piti huolen, että yhteydenpito loppui.

Emme ole entisen puolisoni kanssa nykyisin missään tekemisissä, vaikka nyt on ensimmäinen lapsenlapsikin syntynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Johtopäätökseni on, että ihmiset ajattelevat kaavamaisesti: eron jälkeen ollaan vihoissa, entinen puoliso on uhka uudelle parisuhteelle, eivätkä mies ja nainen voi olla vain ystäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tönt

Ihimettelen

Kuules,eihän joku lapsillenne tuntematon henkilö voi mennä ohitsenne.Itsekin olen eronnut lasteni isästä 2007 .Meillä on 3 lasta ja 10 lastenlasta.Koko ajan olemme olleet yhdessä synnytyslaitoksella,ristiäisissä, ja yökylässä uusien kumppaneidemme kanssa toistemme luona.Ei ero muuta suhdetta lapsiin ja lastenlapsiin.

  • ylös 10
  • alas 13
Vierailija

Mikä on motiivinne pitää ex-mieheen yhteyttä? Ja miksi yhteydenpidon loppuminen niin häiritsee? Haluatteko näyttää nyxälle, että olin ensin? Hiveleekö itsetuntoa, että olenpa miehelle vieläkin tärkeä? Olen itsekin exä ja nyxä. Sääliksi käy katsoa sivusta niitä, jotka ovat jääneet menneisyyteen roikkumaan. Hyvät välit lapsiin ja lapsenlapsiin eivät vaadi ystävyyttä exän kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla