Mies on muuttunut, hän ei puhu minulle nykyisin oikeastaan mistään. Hän kuuntelee kyllä, mutta tuntuu kuin puhuisin seinille, sillä hän ei jatka millään lailla keskustelua, murahtelee vain.

Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä 7 vuotta. Kun muutimme yhteen, poikani oli 11-vuotias ja mies vakuutti tulevansa lasten kanssa toimeen. Hän oli 50v ja lapseton, minä pari vuotta nuorempi.

Aluksi meni hyvin, mutta vähitellen häntä alkoi ärsyttää pojassa kaikki. Poika ei saanut tuoda ystäviä kotiin. Hän totteli kiltisti kaikessa, mitä mies käskytti.

Riitelyä alkoi tulla, kun poika kasvoi. Minä olin heidän välissään. Mies huusi vähän väliä, että poika saa muuttaa isälleen. Harkitsin eroa, mutta se oli vaikeaa, koska minulla oli tunteita miestä kohtaan ja kahdestaan meillä oli mukavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lopulta ostin minulle ja pojalle asunnon. Sovimme mieheni kanssa, ettei erota, asutaan vain eri kämpissä. Minä kuljin kahden asunnon väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika täytti 18, ja ehdotin, että vuokraisin pojalle asunnon ja muuttaisin takaisin miehen luokse. Hämmästyin, kun hän sanoi, että älä sotke häntä tähän enää. Kysyin, mitä hän tarkoittaa, haluaako eroa? Ei halua, on mukavaa, kun olen hänen luonaan.

Mies on kuitenkin muuttunut, hän ei puhu minulle oikeastaan mistään. Kun olemme yhdessä, hän vain murahtelee. Hän kuuntelee kyllä, mutta tuntuu kuin puhuisin seinille, sillä hän ei jatka millään lailla keskustelua.

Olimme ystävien luona viettämässä iltaa, ja mies oli normaali muiden kanssa, mutta ei kommentoinut minun juttujani. Olen ottanut asian puheeksi hänen kanssaan, mutta hän vain vaikenee enemmän ja enemmän. Minua ahdistaa. Haluaako hän erota, mutta ei saa sanotuksi sitä?

Vaimo ja äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla