En keksi, miten miehiä voisi ymmärtää ja miten suhteen heidän kanssaan voisi saada toimimaan.

On vaikeaa olla miehelle oikeanlainen. Tuntuu että mikään ei riitä, vaikka tekisin mitä. Olen mukava, otan mieheni huomioon, pidän itseni kunnossa, yritän harrastaa miehen kanssa, yritän ratkoa asiat keskustelemalla, kysyn mielipiteitä, seksi luistaa.

On mahdotonta tietää, mitä lähes puhumaton mies haluaa. Hän juo joka viikonloppu. Mikään yhteinen ei kiinnosta, ei edes lapsen kanssa.

On kohtuutonta, että sitten kun mies jättää vaimonsa, hän syyttää vaimoa kaikesta mahdollisesta, vaikka ei ole antanut mitään mahdollisuutta. Loppujen lopuksi kyse on siitä, että mies haluaa uuden (valmiiksi katsotun) naisen. Toki joskus vaimotkin toimivat samoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

On tylyä yleistää miesten käytöstä. Mutta kun olen käynyt läpi kolme samantapaista ja seurannut lähipiirin parisuhteita en enää kykene uskomaan enkä luottamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen näköjään huono ihmistuntija miesten kanssa. En keksi, miten miehiä voisi ymmärtää ja miten suhteen heidän kanssaan voisi saada toimimaan.

Väsynyt

Fatale

Luulen, että kyse on tuurista -ja asenteesta. Moni sietää millaista kumppania hyvänsä, koska ei halua olla yksin. Moni ryhtyy suhteeseen, vaikka ei oikeasti niin toisesta piittaisikaan, toinen vaan sattui paikalle sopivasti ja uutuus kiehtoo. Kun arki iskee ja alkaa kyllästyttää, on aika vaihtaa paria. Miksi tämä on yleistä? Kokemukseni mukaan useimmat eivät tunne itseään, eivät liiemmin pohdi elämäänsä, kunhan mennä porhaltavat. Tunne-elämä jää pinnalliseksi, köyhäksi, ja oma mielihyvä on keskiössä. Koska nykymaailmassa on helppo tavata uusia ihmisiä eikä perhe/parisuhde ole sosiaaliseen statukseen eikä elintasoon vaikuttava asia - naimaton ihminen ei ole poikkeava eikä turvaton- ei ympäristökään aseta painetta sopeutua vallitsevaan normiin. - Minäkin ymmärsin parinvalintojani vasta myöhään, sillä en tuntenut motiivejani ja valitsin hyvin usein väärin. Surullista, mutta niin tavallista.

Vierailija

Ehkä kannattaa olla alusta asti oma itsensä ja katsoa natsaako kemiat. Liiallinen toisen miellyttäminen ilman vastakaikua tuskin johtaa onnistuneeseen lopputulokseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla