On hyvä, että vuosituhantinen kulttuuri naisten sortamisessa on muuttunut. Mutta tasa-arvon pitää tarkoittaa, että myös miesten työt jaetaan tasan.

On mielenkiintoista, että vaikka miehet ovat ottaneet oman osuutensa entisistä naisten töistä, naiset eivät ole vastavuoroisesti ottaneet samassa määrin osuuttaan perinteisistä miesten töistä.

Miehet hoitavat nykyisin osansa kaupassa käynnistä, ruuanlaitosta, pyykeistä, siivouksesta ja lastenhoidosta. Sen lisäksi heillä on edelleen päävastuu autoon liittyvistä töistä, remonteista, pyörien huollosta, huonekalujen kokoamisesta ja erilaisista korjauksista.

Useimmille naisille ei tule mieleenkään, että heidän kuuluisi tasa-arvon nimissä osaltaan hoitaa autonhuollot ja renkaanvaihdot, paikata pyöränkumit ja huoltaa pyörät, putsata viemärit, vaihtaa hanojen tiivisteet ja tehdä kotiremontteja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Naiset synnyttävät edelleen, mutta eivät kaikki naiset, vaan itse asiassa yhä harvemmat. Heti lapsen synnyttyä lastenhoito ja kotityöt jaetaan naisen ja miehen kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

On aivan totta, että oli jo aika murtaa vuosituhantinen kulttuuri naisten sortamisessa. Mutta tasa-arvon pitää tarkoittaa, että myös miesten työt jaetaan tasan.

Tasa-arvoa

K

Ja sitten se tosiasia, että "miesten töitä" on 2 tuntia vuodessa, "naisten töitä" 4 tuntia viikossa. Enkä tiedä montakaan naista, joka ei itse veisi omaa autoaan huoltoon, remontit tekee remonttimies.. ja nykypäivän nainen maksaa niistä itse vähintään puolet, omat kulunsa kokonaan.

Vierailija

Mitenkä, kun minä hoidan kaiken autoon liittyvän, huolloista katsastukseen. Mies ei osaa edes tankata! Kun ei sillä ole edes ajokorttia. Minä hoidan likaviemärit, kun mies muuten oksentaa. Jos 3 kertaa kesässä leikkaa nurmikon niin pitäisikö mitalikahvit keittää? (Sori vaan, Martti Suosalo.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla