Netin käyttö ei tarkoita istumista Facebookin äärellä koko päivää. Netin kautta moni asia hoituu nopeasti ja sujuvasti.

En istu koko päivää lukemassa Facebookia. Etsin netistä tietoa, ostan matkalippuja, maksan laskuja, varaan loma-asunnot ja  katson ravintoloiden ruokalistat. Lisäksi luen suomalaisia uutisia, koska olen ulkosuomalainen.

Ostan netistä myös tavaroita, viimeksi leipälaatikon. Ruokaa en netistä tilaa, koska haluan itse valita hyvät tuotteet.

Kun etsit tietoa jostakin ilman nettiä, menetkö kirjastoon? Tietokirjat eivät ole ajan tasalla. Kun matkustat, lähdetkö asemalle jonottamaan, jos et käytä nettiä? Matkatoimistojakin on yhä vähemmän.

Netissä on hyviä keskustelupalstoja muun muassa nuorille äideille, jotka kaipaavat vertaistukea. Täältä ulkomailta on kiva keskustella ystävien kanssa netin kautta. Vastaus tulee melkein samantien. Jos lähetän kirjeen, saan paluupostia kahden viikon kuluttua, ja puhelut tulevat liian kalliiksi.

Nykynainen

Vierailija®

Lukijan kirje: Netin kautta löydän paljon sellaista, mitä en muuten löytäisi

Kiitos kerrankin positiiviselle artikkelille koskien Internetiä ja sosiaalista mediaa! Lisää tällaista! Liian moni artikkeli käsittelee Internetin ja sosiaalisen median käyttöä pahana mörkönä ja niiden käyttäjiä todellisuudesta vierautuneina ihmisraunioina, vaikka todellisuudessa muun muassa tuoreimmat uutiset löytyvät nimenomaan Internetistä, eikä suinkaan painettujen paperilehtien sivuilta. Parhaimmillaan Internet ja sosiaalinen media pitävät ihmisen henkisesti vireänä ja ajan tasalla,...
Lue kommentti