Puolison haukkuminen on noloa myös niille, jotka joutuvat kuuntelemaan sitä.

Miksi puhuminen on parinsuhteissa niin vaikeaa? Jos tunteista ja omasta voinnista ei puhuta, usein tilalle tulevat marttyyrimaiset syyllistämispelit. Jos ei itsellä ole ihanaa, eipä ole puolisollakaan!

Kummankin puolison tulisi uskaltaa kertoa niin positiivisista kuin negatiivisistakin tunteistaan ja selvittää asiat. Kannattaa myös pitää huolta omasta voinnista, jolloin negatiiviset tunteet vähenevät.

Erityisen tärkeää on, ettei kumpikaan puoliso hauku toista julkisesti. Se on noloa myös niille, jotka joutuvat sitä kuuntelemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisko

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija

solvauksesta julkisesti voi tulla käräjöinti.jos tekee ilmoituksen,silloin vain viranlmainen päättää,nostaako solvaajaa vastaan syytteen,vai ei.

  • ylös 26
  • alas 8
Parjaus ei nosta pisteitäsi

Olen samaa mieltä, puolison haukkuminen seurassa tai muuten julkisesti on tooodella vaivaannuttavaa! Usein vielä puolisoa parjataan kaikkien kuullen niin, että parjattava on itse korvat punaisena paikalla.

Tuntuu kuin parjaaja kuvittelisi saavansa säälipisteitä: katsokaa, näin kurjan tyypin kanssa joudun elämään. Todellisuudessa sympatiat kääntyvät yleensä haukuttavan puolelle.

Minä olen joskus puuttunut puheisiin, kun työkaverit esimerkiksi intoutuivat kilvan parjaamaan puolisoitaan. Kysyin, että sanoisitteko tosiaan kaiken tuon kumppanillenne päin naamaa. Useimmat totesivat, ettei tietenkään.

Mielestäni parjaamiseen ja kaikinpuoliseen pahanpuhumiseen pätee sääntö, että suoria sanoja voi sanoa vain niin pitkälle kuin on valmis sanomaan parjauksen kohteelle itselleen.

  • ylös 22
  • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla