En osaa luottaa puolisooni, joka jäi kiinni uskottomuudesta, vaikka otin hänet takaisin tietyin ehdoin.

Olen ollut 10 vuotta parisuhteessa. Kävimme läpi lapsettomuushoidot, mutta lukuisten keskenmenojen jälkeen lopetimme ne.

Eräänä juhannuksena kutsuin meille kylään naisen, johon olin tutustunut facebookin kautta. Hän oli kertonut olevansa yksinäinen. Muutaman kuukauden kuluttua sain selville, että miehelläni ja tällä naisella oli suhde.

Aloin epäillä asiaa, kun mieheni alkoi valittaa, että en harrasta hänen kanssaan tietynlaista seksiä. Puolisoni myönsi suhteen. Heitin mieheni ulos kodistamme, mutta hän ei halunnut kyseistä naista vaan minut. Otin hänet takaisin tietyin ehdoin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt asiasta on kulunut lähes kolme vuotta, enkä edelleenkään luota häneen. Rakkauteni on hiipunut. Ehdotin miehelleni, että hän muuttaisi vähäksi aikaa pois, jotta molemmat voisimme miettiä, mitä haluamme. Hän oli raivoissaan ja sanoi tehneensä kaikkensa, että suhteemme parantuisi. Kuitenkin tämä syrjähyppy lähetti minulle paljastavia valokuvia, jotka oli otettu kärähtämisen jälkeen, sekä puolisoni seksipalstalla julkaiseman ilmoituksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten voin luottaa puolisooni tällaisen jälkeen? Onko muilla samantyyppisiä kokemuksia? Mies on avulias kotitöissä, tekee muutenkin paljon töitä ja vannoo rakkauttaan lähes päivittäin. Minusta vain on alkanut tuntua, että suhteemme on kupla.

Suru 70

Ihmeitä odotteleva

Trust your guts woman!
Perstuntuma ei petä.
Uskallusta ja rohkeutta sinulle siirtyä eteenpäin. Etenkin, jos yhteisiä lapsia ei ole.

  • ylös 15
  • alas 9
Joutsenlaulu

Minulla vastaava kokemus, en pysty luottamaan kumppaniini. Hän on jäänyt valehtelusta kiinni, koskien hänen exää. Hän lupasi minulle puhua jatkossa aina totta ja kertoa aina kun on exäänsä yhteydessä. Näin ei ole käynyt, vaan hän jatkaa täsmälleen samoin kuin aiemminkin.
Miten pystyn luottamaan ja rakentamaan meidän suhdetta, lun se pohjautuu valheille.

  • ylös 12
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla