Miten yksi ihminen voi pilata niin paljon?

Mökkinaapurimme myivät kymmenen vuotta sitten mökkinsä naiselle, joka oli työelämässä korkeassa asemassa. Ensimmäisenä kesänä tervehdin häntä ja kysyin, onko hän uusi naapurimme. Hän käänsi selkänsä.

Pian uusi naapuri mittautti kaikki rajat uudestaan ja aitasi tonttinsa. Hän kutsui rakennustarkastajat meidän tontillemme ja tarkistutti kaikki lupamme kunnasta. Toiselta naapurilta hän siirrätti halkoliiterin, joka oli kaksikymmentä senttiä liian lähellä hänen rajaansa.

Vastaan tullessaan uusi naapuri ei katsonut kohti. Kun meille tuli vieraita, hänen puoleltaan alkoi kuulua melua. Tuntui, että hän oli kateellinen, kun meiltä kuului iloisia lasten ja vieraiden ääniä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nykyisin meillä on uudet naapurit, jotka vaikuttavat ihan mukavilta. Mutta yhä mietin, miten yksi ihminen voi pilata niin paljon?

Mummi järven rannalta

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku hankkii mökin ollakseen siellä rauhassa, joten sallittakoon se heille. Ihmettelen samaa kui toinen kommentoija: omalla mökillä on iloisia ääniä ja naapurin puolella melua :)

En usko, että 20 senttiä liian lähellä olevia raskaita rakennelmia siirrätetään missään kunnassa, jos ne ei jostain syystä häiritse naapuria. Ehkäpä tässä tapauksessa häiritsi tai siirrättäminen ei ole totta ollenkaan.

Naapurit eivät ole samanlaisia. Jossain paikoin mökit ovat lähekkäin ja naapurilla voi olla mökkielämän suhteen erilaiset halut ja tavoitteet.

  • ylös 7
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla